Lázár Ervin meséje a  Puck bábszínház színpadán

Lázár Ervin meséje a Puck bábszínház színpadán

Január 14-én, szombaton 11 órától újra látható a Szegény Dzsoni és Árnika a Puck Bábszínházban. Igazi szeretetről, felelősségről, hűségről, kitartásról és szabadságról szól Lázár Ervin meseregényének adaptációja. A 4 éven felüli gyerekeket szeretettel várjuk!

Szegény Dzsoni a Százarcú Boszorka fondorlatos mesterkedései és kaján csábításai ellenére megismeri és megszereti igazi párját Östör király leányát: Árnikát. A féltő apai szeretet próbára teszi a fiatalok hűségét, és egy gonosz varázslat Árnikát vagy Dzsonit folyamatosan kacsává változtatja, de Dzsoni eszessége és leleményessége, Árnika jó szíve és határozott kiállása mindannyiszor kisegíti őket a nehéz helyzetekből.

Két mesélő alakítja a játékot, akik által megtudjuk azt is, hogy: „Nem varázserő kell a megszabadításhoz, hanem szeretet. Mert a szeret olyan mint a varázslat.”

Jegyek válthatóak előadás előtt egy órával a bábszínház pénztáránál, illetve minden nap reggel 8 és délután 16 óra között jegyfoglalás lehetséges Sipos Krisztina közönségszervezőnél a következő telefonszámon: 0731837693.