Unpredicted – az évad első Váróterem projektje

Unpredicted – az évad első Váróterem projektje

A Váróterem Projekt szeptember 29-én nyitja meg hivatalosan a ZUG kapuit, mégpedig egy friss produkcióval: 20 órától tartják az Unpredicted című előadás bemutatóját, Sinkó Ferenc rendezésében. Olyan előadások után, mint a Parallel, a #hattyúdal vagy a Parental Ctrl Sinkó Ferenc először dolgozik a társulat színészeivel. Az alkotói csapat tagjai: Sipos Krisztina rendezőasszisztens, Gábor Zsófia díszlet- és jelmeztervező, Iszlai József zeneszerző, Sipos Júlia technikai munkatárs és Almási Attila technikai szaktanácsadó. Akik játszanak pedig: Csepei Zsolt, Imecs-Magdó Levente, Sebők Maya és Udvari Tímea. Unprecise, unpredictable, unpreferred, unprefixed, Unpredicted: ezek a lehetőségek. Lehet választani!

Az évad hátralevő részében további három bemutatóval készülnek, vagyis minden eddiginél gazdagabb Váróterem Projekt  évadnak nézünk elébe. 2017. október 30-án a Puck bábszínházzal közösen a Sárkány művek című produkciót mutatják be, Imecs-Magdó Levente rendezésében. Az előadás III-VII. osztályos diákok meséiből született, elsősorban ők a célközönség is. Decemberben Botos Bálint rendezésében mutatnak be egy új produkciót, áprilisban pedig az iskolai erőszakosság – a bullying – lesz új produkciójuk témája, rendező Cosmin Matei.

Mindezek mellett megtekinthetőek lesznek olyan régebbi előadásaik, mint a Zéró, az Occupy Yourself, a Kedd – choirtárs előadás csakúgy, mint a Reacting Chernobyl, amellyel számos fesztiválmeghívásnak is eleget tesznek, illetve 2018 májusának első felében egy három állomásos magyarországi turné is szerepel a terveik között.

Unpredicted című előadást szeptember 29-én, pénteken, valamint szeptember 30-án, szombaton lehet megtekinteni egyaránt  20 órától a ZUG-ban (Traian utca 40-42. sz.).