Az M Studio januári előadásai

Az M Studio januári előadásai

Januárban három különböző előadással várja közönségét az M Studio Sepsiszentgyörgyön. Ez az év is számos utazást tartogat a társulat számára, ezidáig már 6 különböző országba kaptak meghívást.

A társulat január 17-én, csütörtökön 19 órától a Lift – Boys will be boys c. díjnyertes előadását mutatja be a Háromszék Táncstúdióban. A produkció tavaly novemberben elnyerte a legjobb rendezésért járó díjat Iránban, a Tabrizban megrendezett Alef Nemzetközi Színházi Fesztiválon. A Fehér Ferenc rendezésében készült előadással idénre ezidáig összesen 6 különböző országba kaptak meghívást, Nyugat-Európától a Közel-Keletig.

Januárban újra műsorra tűzik az Uray Péter által rendezett Romeo&Julia c. előadást, a produkciót január 23-án, szerdán 19 órától játsszák Sepsiszentgyörgyön. A mozgásszínházi Shakespeare-adaptáció a társulat történetének egyik legsikeresebb előadása, 11 évvel ezelőtt, 2008-ban mutatták be, majd 2015-ben felújításra került, részben új szereposztással.

Január 27-én megtekinhető lesz továbbá a Barta Dóra által rendezett Danse noir c. előadás is 19 órától a táncstúdióban. A táncszínházi előadás a film noir világából ihletődött, központi témája az európai kultúra történetét végigkísérő végzetes nőalak, az erotikus és érzéki női csábító erő, amely megfosztja az intellektuális férfit józan itélőképességétől és a végzet asszonyának karjaiba taszítja.

Az M Studio előadásaira érvényesek a Tamási Áron Színház bérletei, jegyek a Központi Jegyirodában (tel. 0267-312104)  és a www.biletmaster.ro oldalon kaphatók.